Toužíš vypnout kolotoč myšlenek v hlavě?

Potřebuješ si odpočinout od neustálého hluku a chaosu?

Tak má pro tebe a tvoje děti užasný večerní rituál do 30. 4. 2024 za zaváděcí cenu.

Dárek pro harmonizaci ženské cykličnosti

Jaké jsou asi moje čtenářky?

Představuji si je jako moudré ženy, které zajímají neviditelné souvislosti. Poznávají jemnohmotný svět a tuší, jakou moc má jejich mysl.

Probouzejí se stále víc a víc a zkoumají sebe sama. Uvědomují si, že ten, kdo může změnit jejich život, jsou ony samy.

Většinou mají děti a vychovávají je jinak, než jak je běžné. Vyznávají respekt k druhé bytosti, nehledě na to, zda daný člověk má 50 či 178 cm.

A také jsou cyklické!

Trefila jsem se, že?

Na mých facebookových stránkách nedávno cinklo číslo 10 000 fanoušků a já jsem se rozhodla ho oslavit tak, že právě pro tyto úžasné a výjimečné ženy (pár mužů promine a zašle odkaz na článek svým milým partnerkám) vytvořím něco pro radost.

Oslovila jsem svoji kamarádku, Evu Rybníčkovou z PEPeTA, která mi namalovala i nádherné meditační obrázky pro online transformační kurz Mé nové JÁ, aby nakreslila mandalu. Ale ne ledajakou!

Chtěla jsem, aby měla tyto atributy:

  • byla česká, s českými symboly
  • měla v sobě čtvero ročních období
  • obsahovala 12 měsíců roku a 24 hodin dne
  • symbolicky vyjadřovala ženskou cykličnost

Koukněte, co z toho vzešlo! Stálo nás to mnoho kozultací po chatu, jedno krásné setkání i s našimi hočičkami, kdy jsme jim asistovaly při pikniku a jen napůl oka s nimi hrály pexeso, a Evě se ukázala takhle kráska. Respektive, nechala vést svoji ruku a idea dostala i konkrétní tvar.

Kliknutím na horní obrázek se vám v novém okně otevře soubor s mandalou v .pdf k vytištení a vybarvení

Teď jsem měla chuť vám sem vypsat, co která symbolika znamená, že každá čárka má svůj smysl, ale zastavila jsem se včas. Nechám vás najít vlastní obsahy a vysvětlení, protože to je to pravé právě pro vás, právě v tomto čase a v tomto rozpoložení.

Přeji vám, ať vám mandalka a její vybarvování přinese radost a relax

Zde je pár tipů, jak s ní můžete nadále pracovat:

  • Můžete si do ní při vybarvování vložit záměr a pak ho skrze mandalu nechat dýchat do vašeho prostoru.
  • Je možné na mandale nabíjet vodu, kterou pak následně můžete použít k popíjení, rituálům a podobně. Takováto voda má harmonizující efekt na náš cyklus.
  • Můžete vybarevou mandalu přiložit na dělohu a procitit, jaká energie z ní proudí a jak se z ní vaše ženství raduje.

Tereza Kramerova
Dostala jsem do vínku dar vhledu do lidské mysli i do jasu dětské duše. Učím lidi pracovat se svojí myslí tak, aby ona sloužila jim a ne oni jí. Pomáhám také těhotným ženám nalézt důvěru v sebe, své tělo, dítě i vnitřní hlas. Podporuji rodiče, aby porozuměli svým dětem a žilo se jim spolu dobře. Má práce je mým posláním a mé poslání je mojí vášní. Můj příběh si přečtěte ZDE>>. O své poznání se ráda dělím. Napsala jsem pro vás ZDARMA eBooky: LÉKÁRNIČKA V HLAVĚ a BAREVNÝ DECH pro hladký porod. Pokud rádi aktivujete svoje nitro, stáhněte si některou z mých MEDITACÍ. EBook MYSTICKÝ POROD je k prohlédnutí ZDE>>. Pokud se chcete skamarádit se svým tělem, mohl by vás zajímat transformační online kurz MILUJI SVÉ TĚLO. A konečně pro ty, kteří rádi probouzejí svůj skrytý potenciál, mám jedinečnou techniku OBJEV SVÁ KŘÍDLA. Za objevný považuji i svůj PětiKlíč, který probouzí samoléčebný potenciál našeho těla. Hmotným ztělesněním mé lásky k práci s myslí je kniha s napínavým příběhem DÍVKA S HAVRANÍMI KŘÍDLY. Pro vědomé rodiče tu taky něco mám! Račte kouknout na KOMPAS PRO RODIČE.
Komentáře